Sitemap Skriv ut
 
Sök
Välkommen
Företaget
Senaste Nytt
Kampanj
Sortiment
Event
Lediga tjänster
Kontakt
Organisation
Livsmedelssäkerhet

Företaget

- Det mesta till bästa möjliga pris och service

Mitt engagemang i företaget har sedan starten förändrat livet. Mat har blivit ett stort personligt intresse som jag delar med många av mina anställda. Att vara fullsortimentsleverantör innebär att vi kan ordna det mesta som våra kunder önskar, både andras och våra egna varumärken Trinity Delikatesser och Köksmästaren. Sortimentet har ökat till flera tusen artiklar för att vi ska kunna leva upp till många kunders önskemål som en leverantör.


Stefan Ingemansson, VD

Vår lokala närvaro är en annan stor fördel för våra kunder. Eftersom vi är en fullsortimentsleverantör med lager i Skåne kan vi erbjuda våra kunder snabb service utan lång framförhållning. Man kan ringa oss nattetid och till och med under morgonen för att få hem en vara samma dag. Service är A och O för oss. Naturligtvis arbetar vi ständigt med att försöka sänka priserna för våra kunder genom ett nära samarbete med våra leverantörer och personligt engagerade traders samt en växande egen import.
Företaget har under de senaste åren fortsatt växa organiskt. Omsättningen har fördubblats på fem år, till 114 miljoner SEK. Vårt mål är att ytterligare öka försäljningen, men det är viktigt att bibehålla familjeandan i företaget och flexibiliteten. Vår affärsidé är att bli ledande genom att leverera säkert i obruten kylkedja, snabbt och effektivt i tid till våra kunder. Vi är en seriös och trygg samarbetspartner som satsar på framtiden.

Delikatesser är vår specialitet. Vi har blivit kända för våra fina läckerheter från havet, men även för vårt chark- och ostsortiment. Sedan några år tillbaka importerar vi ost- och köttdelikatesser från Spanien, Italien, Frankrike och Schweiz. Tack vare samarbetet med vår agent tar det högst en vecka för oss att ordna mer udda varor för våra kunder. En stor nisch för vårt delikatessortiment är butiksköken. 

Välkommen till Trinity Försäljnings AB